Idrottsgalans Partners

Svenska Spel

Varje år satsar vi 50 miljoner på svensk ungdomsidrott. För det är trots allt där allt börjar.
I en hall, på en fotbollsplan eller i en källare, någonstans i Sverige. Och då är det skönt att ha några i ryggen.
Några som hjälper en med bollar, nya hockeyklubbor eller kanske sponsrar en turnering.
Och några som man kan lita på, och som hellre väljer att ha ett begränsat spelutbud framför spel på matcher och divisioner vi vet är lätta att manipulera och som kan skada idrotten. Några som jobbar hårt för att tjejer och killar ska ha samma förutsättningar och som välkomnar alla. Ett spelbolag som alltid står på idrottens sida.
Ja, det är vi: Världens svenskaste spelbolag.

Svenska Dagbladet

Svenska Dagbladets guldmedalj för ”årets främsta svenska idrottsbragd” är instiftad som belöning för utomordentligt förtjänstfull tävlingsprestation. 2025 firar Svenska Dagbladets Bragdguld 100 år. Den första vinnaren var häcklöparen Sten ”Sten-Pelle” Pettersson.

Scandic

Scandic och Idrottsgalan lanserar tillsammans domarpriset.
Priset skall gå till en eller flera personer som i sitt domarutövande visar på ambition och strävan att alltid utvecklas men som också i sitt agerande är en förebild och visar på domarens avgörande roll och förutsättning för tävlingsutövande.

Porsche

– Porsche föddes ur kampen på banan och tävlingsinstinkten går som en röd tråd genom hela vår 70-åriga historia.
Vi brinner för den sportsliga prestationen, respekten mellan utövarna och den glödande viljan att vinna som alla är drivkrafter i vår satsning på svensk motorsport och på racingserien Porsche Carrera Cup Scandinavia.
Just därför är vi på Porsche stolta över vårt partnerskap med Idrottsgalan, en årligt återkommande höjdpunkt för oss med stor passion för svensk idrott, säger Raine Wermelin Direktör på Porsche Sverige.

Stadium

Stadium och Idrottsgalan lanserar tillsammans det nya Fair Play-priset. Fair Play är idag ett välkänt begrepp som de flesta förknippar med sportsligt uppträdande men Fair Play handlar lika mycket om rättvisa, jämlikhet, allas lika värde och rätten att få idrotta. Fair Play-priset ska tilldelas en individ eller företeelse som genom sitt agerande är en förebild och tydligt symboliserar de värden Fair Play står för.

shadow